Fullsteam Agency yhdistyi saksalaisen FKP Scorpion kanssa ja aloitti yhteistyön Provinssin kanssa

Suomalainen ohjelmatoimisto Fullsteam Agency ja Euroopan johtava festivaalijärjestäjä ja yksi suurimmista konserttipromoottoreista saksalainen FKP Scorpio yhdistyvät. Järjestelyn myötä Fullsteamin perustaja Juha Kyyrö aloittaa FKP Scorpion Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaavan FKP Sweden AB:n osakkaana ja toimitusjohtajana, ja Fullsteam Agencystä tulee FKP Sweden AB:n tytäryhtiö.

”Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä mahdollisuudesta päästä johtamaan ja kehittämään Euroopan parhaan festivaali- ja konserttiyhtiön toimintaa Pohjoismaissa. Yhteistyö takaa parhaat mahdolliset toimintaedellytykset sekä Fullsteamin henkilökunnalle että yhteistyökumppaneillemme,” Juha Kyyrö kommentoi.

Samassa yhteydessä Fullsteam ja FKP Scorpio alkavat myös järjestää Provinssirock-festivaalia yhteistyössä Selmu Ry:n kanssa. Ensi kesän Provinssirockissa hyödynnetään synergiaetuja FKP Scorpion samana viikonloppuna järjestettävien tapahtumien, kuten viime vuonna lähes 60000 päivittäistä kävijää keränneen Ruotsin suurimman festivaalin Bråvallan kanssa.

”Selmulaisten pitkän aikavälin arvokas työ mahdollisti nyt solmitun yhteistyösopimuksen ja se vie Selmun ja Provinssirockin vahvempana tulevaisuuteen. Tämä on merkittävä saavutus yhdistykselle ja osoitus siitä, että matkan varrella on tehty oikeita valintoja. Olemme entistäkin innostuneempia järjestämään aitoja ihmisille suunnattuja tapahtumia,” Selmu Ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä kertoo.

FKP Scorpiolla on takataskussaan jo aikaisemmin iso kasa festareita mm. Hurricane ja M’era Luna Saksassa ja uusi Bråvalla Ruotsissa. Yhteensä se järjestää 17 festivaalia Euroopassa. Nyt julkistettu yhteistyö Provinssirockin kanssa helpottaa varmasti siis myös Provinssin ulkomaalaisartistien kiinnityksiä.

Fullsteamin ja FKP Scorpion kauppa koskee ainoastaan Fullsteam Agencyn live-toimintoja, ja ohjelmatoimiston päivittäinen toiminta jatkuu Suomessa tutulla nimellä. Myös kaikki Fullsteamin työntekijät jatkavat yhtiön palveluksessa nykyisissä tehtävissään. Muutos ei vaikuta manageritoimisto Fullsteam Managementin, levy-yhtiö Fullsteam Recordsin tai kustannustoimintaa harjoittavan Fullsteam Publishingin toimintaan.


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.