Fu Manchu saapuu Suomeen

Stoner-rockin kärkinimiin lukeutuva amerikkalaisyhtye Fu Manchu saapuu syksyllä Helsingin keikalle. Vastikään uuden albuminsa ”Gigantoid” julkaissut yhtye esiintyy perjantaina 17. lokakuuta Nosturissa. Keikan lipunmyynti käynnistyy torstaina 24. heinäkuuta Tiketissä.

Vuonna 1985 perustetun Fu Manchun musiikkia on kuvailtu milloin stoner rockiksi, surf punkiksi tai desert rockiksi, mutta oikeastaan se on kaikkea edellä mainittua. Intensiivisistä keikoistaan tunnettu Fu Manchu on omien kiertueittensa lisäksi esiintynyt hengenheimolaistensa, mm. The Hellacoptersin, Monster Magnetin, Clutchin, Corrosion of Conformityn, White Zombien ja Kyussin kanssa. Suomessa Fu Manchu piipahti viimeksi parisen vuotta sitten esittämässä “The Action Is Go” -klassikkolevyn materiaalia.

Fu Manchu julkaisi loppukeväästä odotetun uuden levynsä “Gigantoid”, joka on otettu hyvin vastaan yhtyeen uskollisessa faniporukassa. Levy on bändin ensimmäinen viiteen vuoteen ja sillä kuullaan Fu Manchulle tuttuun tyyliin tuhteja kitaravalleja, tymäkkää poljentoa ja raskaasti eteneviä kappaleita.

KEIKKA
Pe 17.10.2014 Nosturi, Helsinki
Ovet klo 20, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Myyntiin to 24.7.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 29,50 euroa Tiketin myyntipisteistä