Frank Turner ja Anal Thunder viimeistelevät Punk in Drublicin

Tulevana kesänä ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvan Punk in Drublic -festivaalikiertueen ohjelmisto on kahden uuden kiinnityksen myötä valmistunut. Aikaisemmin kerrottujen yhdysvaltalaisbändien NOFX:n, Circle Jerksin, Pennywisen ja Face to Facen lisäksi Turun Suurtorilla 4. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa nähdään brittiläinen folkpunk-artisti Frank Turner & The Sleeping Souls sekä ainoana kotimaisena yhtyeenä lavalle nouseva Anal Thunder.

Punk in Drublic -lipuista on myyty jo yli 90%. Viimeiset liput ovat nyt saatavissa Lippupisteestä, Tiketistä ja Ticketmasterista.

Ennen vuonna 2005 käynnistynyttä soolouraansa hardcorepunk-yhtye Million Deadin keulahahmona vaikuttanut Frank Turner on yksi nykypäivän menestyneimpiä folkpunk-muusikoita. Kahdeksan sooloalbumia julkaisseen artistin viimeisin pitkäsoitto ”No Man’s Land” nousi edellislevyjen tavoin Iso-Britannian albumilistalla kolmen myydyimmän albumin joukkoon.

Ohjelmiston viimeistelee lappeenrantalainen punkbändi Anal Thunder, jolle NOFX on toiminut esikuvana koko yhtyeen uran ajan aina 90-luvun lopulta lähtien.

”Anal Thunder on kopioinut NOFX:ää jo yli 20 vuotta, mutta tekee sen niin huonosti, ettei kukaan huomaa. Riffit, lyriikat ja jopa 20-minuuttinen biisi ovat kaikki ripattu suoraan NOFX:ltä. Olin El Loson kanssa Provinssissa alaikäisenä 1994 ja varta vasten NOFX:ää katsomassa. Punk in Drublic ilmestyi juuri ennen festaria ja joku tutun tuttu toi sen sinne kasetilla keikkapäivänä. Keikan jälkeen näin kaiken uusilla silmillä ja siitä asti on menty samoilla silmillä”, Anal Thunderin Jutila eli Fit Mike kertoo.

TAPAHTUMA
To 4.6.2020 Turku, Vanha Suurtori

LIPUT
alk. 69 EUR
Myynnissä Lippupisteessä, Tiketissä ja Ticketmasterissa

Punk in Drublic järjestetään Turun keskustassa sijaitsevalla Vanhalla Suurtorilla ennen samalle alueelle rakennettavaa Kesärauha-festivaalia. Kaksi esiintymislavaa sisältävän päiväfestivaalin kattauksen täydentävät monipuoliset baari- ja ravintolapalvelut. Tapahtuma toteutetaan Fullsteam Agencyn ja Sunborn Liven yhteistyönä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.