Europe ja muutama muu lisätty Tuskaan

Kolmatta vuosikymmentä käyvä Tuska-festivaali on julkistanut lisää kesän 2018 esiintyjiä. Lisävoimaa tuodaan läheltä ja kaukaa.

Jo 30 vuotta kasassa ollut Kreator tuo Saksa-thrashinsä jälleen Tuskaan. Jo 70-luvun lopussa perustettu Europe elää elämänsä uutta kevättä ja saapuu ensivisiitille Tuskaan. Ruotsin melodödis-ylpeys At The Gates palaa myös ensi kesänä Suvilahteen. Ruotsin moni-ilmeinen metallimoottori Tribulation puolestaan debytoi Tuskassa.

Ehkä hämmentävin kiinnitys on kuitenkin Galactic Empire, joka juontaa juurensa Tähtien Sota -teemasta. Nyt ei puhuta mistään vaikutteiden ottamisesta vaan täydellisestä omistautumisesta. Galactic Empire soittaa moderneja metalliversioita John Williamsin säveltämästä Tähtien Sota -soundtrackista.

Kotimaista osaamista Tuskassa lisää helsinkiläinen Santa Cruz.

Kauhu-, fantasia- ja kulttielokuviin keskittyvä leffafestari Night Visions ja Tuska aloittavat yhteistyön. Puheohjelman lisäksi Solmusalin neloslava toimii myös kauhun alttarina. Ohjelmasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippu.fi:n verkostoissa hintaan alkaen 119 e.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.