Eteläafrikkalainen altsurokkari Seether saapuu Suomeen

Etelä-Afrikan menestyneimpiin vaihtoehtorockbändeihin lukeutuva Seether saapuu marraskuussa Suomeen. Bändi on julkaissut juuri uuden albuminsa ”Isolate and Medicate”, joten Helsingin The Circuksessa lauantaina 29. marraskuuta päästään kuulemaan myös yhtyeen uutta materiaalia. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 13. kesäkuuta Lippupalvelussa.

Etelä-Afrikan Pretoriasta kotoisin oleva yhtye on julkaissut useita albumeita, joista kaksi on myynyt platinaa ja kaksi kultaa. Maailmanlaajuinen levymyynti yltää tällä hetkellä 4,5 miljoonaan kappaleeseen. Bändin tunnetuimpia hittejä ovat ”Rise Above This”, ”Country Song”, ”Remedy” ja ”Broken”, jolla kuullaan myös Evanescencen Amy Leetä. Bändi tunnetaan myös ahkerasta keikkailutahdistaan – keikkoja tehdään noin 120 kappaleen vuosivauhtia rockklubeilla ja -festareilla ympäri maailmaa. Suomessa bändi käväisi viimeksi parisen vuotta sitten esiintyen loppuunmyydyssä The Circuksessa.

Kuudennella täyspitkällään ”Isolate and Medicate” Seether on tehnyt tuotannollista yhteistyötä Brendan O’Brienin (mm. Bruce Springsteen, Pearl Jam) kanssa. Levyn ensimmäinen single, varsin tarttuva ”Words As Weapons” johdattelee kuulijat yhtyeen melodisen vaihtoehtorockin pariin.

KEIKKA
La 29.11.2014 The Circus, Helsinki
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin pe 13.6.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 40,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.