Emperor tähdittää jälleen Tuskaa, lisäksi kolme muuta uutta kiinnitystä

Norjalainen, legendaarisimpiin black metal -akteihin lukeutuva, Emperor palaa Tuskan tulikuumille lauteille. Eikä vähempää kuin merkkivuoden kunniaksi: Emperor juhlistaa kakkosalbuminsa ”Anthems to the Welkin at Dusk” 20-vuotispäivää täräyttämällä kyseisen lätyn tuskalaisten iloksi.

Amerikkalainen hardcore -ryhmä Stick To Your Guns saapuu Suvilahteen ensi Tuska-visiitilleen. Hollantilaisen The Charm The Furyn soundissa puolestaan on vahvasti tämä päivä läsnä, mutta perusta on kaivettu klassikkobändeistä.

Pääkaupunkiseudun vankasta hard rock -perinteestä ponnistava Shiraz Lane vahvistaa kotimaista osastoa.

Päiväliput sekä kahden päivän liput ovat nyt saatavilla virallisilta jälleenmyyjiltä. Tuska-liput myy Tiketti, Ticketmaster ja Lippu.fi.

1 pv alk. 79 €
2 pv alk. 109€

Alaikäisille on jälleen tarjolla oma, edullisempi hintakategoria.
1 pv alk. 69 €

Erikoishintaiset kolmen päivän Early Crow -liput ovat myynnissä hintaan alkaen 119 € vielä vuoden loppuun saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.