Elton John juhlistaa 40-vuotta vanhaa Goodbye Yellow Brick Road -levyä kiertueella

Megatähti Elton John tuo marraskuussa Follow The Yellow Brick Road -kiertueensa Suomeen. 40 vuotta sitten julkaistua ”Goodbye Yellow Brick Road” –albumia juhlistava Elton John esiintyy Helsingissä Hartwall Arenalla maanantaina 10. marraskuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy ystävänpäivänä, perjantaina 14. helmikuuta.

Tuleva Follow The Yellow Brick Road -kiertue juhlistaa vuonna 1973 julkaistua ”Goodbye Yellow Brick Road” -klassikkoalbumia. Levyltä löytyvät mm. listaykköseksi noussut ”Bennie And The Jets”, albumin nimibiisi ”Goodbye Yellow Brick Road”, ”Saturday Night’s Alright For Fighting”, ”Funeral For A Friend/Love Lies Bleeding” ja ”Candle In The Wind”. Levyä pidetään yhtenä Eltonin parhaimmista ja se on edelleen hänen uransa myydyin levy. Albumista julkaistaan 40-vuotisjuhlapainos maaliskuun lopulla.

Spektaakkelimaisista konserteistaan ja persoonallisesta tyylistään tunnettu Elton John on lähes 50 vuoden aikana saavuttanut lähes kaiken mitä artisti voi. Uraan mahtuu yli 50 listaykköstä ja jättihittejä kuten ”Your Song”, ”Rocket Man”, ”Don’t Go Breaking My Heart”, ”Someone Saved My Life Tonight”, ”Don’t Let The Sun Go Down On Me”, ”I’m Still Standing”, ”Sacrifice” ja Oscar-palkittu ”Can You Feel The Love Tonight”. Elton Johnin musiikilliset ansiot ovat niin merkittäviä että hänet on nimetty Rock and Roll Hall of Fameen ja aatelisarvon hän sai vuonna 1998.

Suomessa Elton John esiintyi edellisen kerran vuonna 2009.

KONSERTTI
Ma 10.11.2014 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet aukeavat klo 18.30

LIPUT
Myyntiin ystävänpäivänä pe 14.2.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 103,50 / 93,50 / 83,50 euroa Lippupisteen myyntipisteistä