Elokuvamusiikin säveltäjänero Ennio Morricone saapuu Hartwall Arenalle

Maailman tunnetuin elokuvamusiikin säveltäjä Ennio Morricone saapuu ensi keväänä Helsinkiin osana artistin ”The 60 Years of Music World Tour” -maailmankiertuetta. Ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä säveltäjälegenda esiintyy noin 200 muusikosta ja laulajasta koostuvan orkesterinsa kanssa Hartwall Arenalla keskiviikkona 23. maaliskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteessä maanantaina 16. marraskuuta.

Italialainen Ennio Morricone (s. 1928) on 60 vuotta jatkuneella urallaan tehnyt lähtemättömän vaikutuksen elokuvamusiikkiin, ja valtaosa elokuvamaailman ikonisimmista ääniraidoista on Morriconen säveltämiä. Artisti on kirjoittanut musiikkia yhtä lailla varhaisiin spagettiwesterneihin ja palkittuihin art house -elokuviin kuin menestyksekkäisiin kassamagneetteihin. Ennio Morricone on vuosikymmenien saatossa työskennellyt esimerkiksi Sergio Leonen, Oliver Stonen, Terence Malickin, Brian De Palman, Pier Paolo Pasolinin ja Roman Polanskin kaltaisten ohjaajien kanssa.

”The 60 Years of Music World Tour” -juhlakiertueella Ennio Morricone johtaa suurta orkesteria ja kuoroa. Konsertin ohjelmistossa kuullaan artistin tunnetuimpia teoksia, kuten sävellyksiä elokuvista “Hyvät, pahat ja rumat”, “Vain muutaman dollarin tähden”, “Suuri gangsterisota” ja “Cinema Paradiso”.

KEIKKA
Ke 23.3.2016 Helsinki, Hartwall Arena

LIPUT:
Myyntiin Lippupisteessä ma 16.11.2015 klo 9.00
alk. 69,50€ / 89,50€ / 99,50€ / 119,50€