Elektronisen musiikin tuottaja SOHN saapuu Suomeen

Tunnustettu elektronisen musiikin tuottaja, multi-instrumentalisti ja lauluntekijä SOHN saapuu Suomeen. Wienissä asuva Lontoon kasvatti julkaisi debyyttilevynsä ”Tremors” huhtikuussa ja tuo nyt kiertueensa Helsingin Korjaamolle lauantaina 29. marraskuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 13. kesäkuuta Tiketissä.

SOHN, oikealta nimeltään Christopher Taylor, on elektronisen indiemusiikin tämän hetken puhutuimpia nimiä. Julkaistuaan ensimmäisen ”The Wheel” -EP:nsä elokuussa 2012, artisti keräsi nopeasti laajaa kansainvälistä huomiota sielukkaalla laulullaan ja nerokkaalla tuotannollaan. Pian SOHN kiinnitettiin arvostetulle 4AD-levymerkille ja odotettu debyyttialbumi ”Tremors” julkaistiin tänä keväänä.

SOHNin soundi on syntynyt kahden maailman taitekohdassa, artistin jätettyä Lontoon vilkkaan yöelämän ja siirryttyään Itävallan vuoristomaisemiin. Lähinnä yöaikaan musiikkiaan tekevän artistin omintakeista tyyliä on ylistetty niin musiikkimedioiden kuin muiden artistien taholta aina Lordesta Billboardiin. SOHN onkin valittu mm. Spotifyn, iTunesin ja Hype Machinen vuoden 2014 kiinnostavimpiin artisteihin. Soolouransa lisäksi SOHN on tehnyt yhteistyötä lukuisien artistien kanssa sekä tehnyt remixejä mm. Lana Del Reylle ja Rhyelle.

KEIKKA:
La 29.11.2014 Helsinki, Korjaamo
Ovet klo 20, K-18

LIPUT:
Myyntiin pe 13.6.2014 klo 9
Liput palvelumaksuineen alkaen 20 euroa Tiketin myyntipisteistä