Elektroartistit Puce Mary ja Hiro Kone saapuvat Helsinkiin

Iltojen pimentyessä on Helsingissä mahdollista kokea todella harvinaislaatuinen konsertti, kun kaksi kokeellisen elektronisen musiikin ajankohtaista nykynimeä, tanskalainen Puce Mary sekä yhdysvaltalainen Hiro Kone, nousevat torstaina 18. lokakuuta saman illan aikana Kuudes Linja-klubin lavalle. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kööpenhaminalaistaiteilija Frederikke Hoffmeierin sooloprojekti Puce Mary venyttää noisen ja kokeellisen musiikin rajoja omintakeisella äänimaailmallaan. Ympäri Eurooppaa, Japania ja Pohjois-Amerikkaa kiertänyt artisti on julkaissut materiaalia mm. Posh Isolationin, iDeal Recordingsin, Ascetic Housen ja Freak Animalin kaltaisten alan arvostettujen levymerkkien kautta. PAN-levymerkillä (mm. Objekt, Pan Daijing, Rashad Becker) 5. lokakuuta julkaistava albumi “The Drought” on Hoffmeierin mukaan ammentanut inspiraationsa Charles Baudelairelta, Jean Genetiltä sekä elokuva-ohjaaja Michelangelo Antonionilta ja albumin kantavina teemoina ovat eloonjääminen ja transformaatio.

Hiro Kone -nimellä esiintyvä newyorkilainen muusikko ja tuottaja Nicky Mao naittaa tummasävyistä äänimaisemaa yhteen kolkon ja minimalistisen elektronisen teknosoundin kanssa tavalla, jota on verrattu mm. sellaisiin elektronisen musiikin pioneereihin kuten Mika Vainio, Chris & Cosey ja Muslimgauze. Hiro Koneen tuorein julkaisu on elokuussa DAIS-levymerkillä (mm. Coil, William Burroughs, Prurient) ilmestynyt ja runsaasti kehuja osakseen saanut pitkäsoitto “Pure Expenditure”.

KEIKKA
To 18.10.2018 Helsinki, Kuudes Linja

LIPUT
– Ennakkoon Tiketistä alk. 20,50 EUR
– Ovelta 22 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.