Ehkä cooleimman taiteilijanimen omistava King Dude saapuu Suomeen

Amerikkalaisen tummanpuhuvan kantrin nouseva nimi King Dude saapuu huhtikuussa ensi kertaa Suomeen. Myös nimellä TJ Cowgill tunnettu laulaja ja lauluntekijä kiertää maatamme osana tulevaa Euroopan kiertuettaan kolmen keikan verran: kiertue alkaa torstaina 2.4. Lahden Torvesta, 3.4. on vuorossa Helsingin Kuudes Linja ja 4.4. Tampereen YO-Talo.

Tuomiopäivän kantria soittava King Dude on ehtinyt uransa aikana lämmitellä Ghostia sen jenkkirundilla, tehnyt yhteistyötä Cheasea Wolfin kanssa ja miehen levyjä ovat julkaiseet muiden muassa Dais, Avant!, Bathetic, Clan Destine sekä Ván Records.

Muiden muassa Pitchforkin ja Guardianin ylistämä King Dude on omalaatuinen sekoitus eri musiikkityylejä: miehen kappaleissa voi kuulla vaikutteita brittifolkista, americanasta, countrystä, bluesista, unohtamatta tietenkään metallimusiikin eri sävyjä.

Ennakkoliput King Duden Helsingin ja Tampereen keikoille tulevat myyntiin 17.10.2015 ja niitä myy Tiketti. Lahden Torven keikan ennakkolipunmyynnistä ilmoitetaan myöhemmin.

KEIKAT
2.4. Lahti, Torvi
3.4. Helsinki, Kuudes Linja, liput 13/16 (Ennakko: Tiketti)
4.4. Tampere, YO-talo, liput 13/16 (Ennakko: Tiketti)


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.