EBM-yhtye Covenant saapuu Gloriaan

Covenant on ruotsalainen EBM-yhtye, joka perustettiin vuonna 1992. Nimenä “Covenant”, raamatullisine sävyineen, oli kenties hieman liian kunnianhimoinen laumalle etelä-ruotsalaisia teinejä alkeellisien musavehkeittensä kanssa, mutta vuosien kuluessa se alkoi sopia heille vallan mainiosti. Uusin albumi The Binding Dark julkaistiin 4. marraskuuta 2016 ja tuon levyn rundilla bändi siis saapuu Suomeenkin.

“Elämme synkkiä ja hämmentäviä aikoja ja Covenant kirjoitti uusimman albuminsa näistä lähtökohdista. Maailmassa mistä on loppunut järki täytyy opetella näkemään uudelleen ja “Blinding Dark” on sitkeän sielun ylistys tälle. Se on dystooppisten, armottomien sielunvarjojen musiikkia, joita kaikki eivät halua kohdata silmästä silmään. Tällä levyllä katsellaan sisäänpäin pikemminkn kylmän inhon kuin raivoavan vihan vallassa, kuulaan kauniina sen jälkeen kun kaikki toivo on menetetty. Levyllä kuullaan yhtye joka kieltäytyy takertumasta vääriin kuvitelmiin kiva hymy naamalla. Pistetään silmät kiinni ja katsotaan mitä näkyy”, kuvaa bändin lyyrikko Joakim Montelius.

Lämppärinä lavalle nousee helsinkiläinen electro/darkpop-yhtye Ten After Dawn.

Tapahtuman järjestää Dark Helsinki.

KEIKKA
1.4.2017 Helsinki, Gloria Kulttuuriareena

LIPUT
ennakkoon Tiketistä alk. 22,00€
ovelta 24,00€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.