Dream Theater -keikka siirtyy Kultsalle, lämppäri vaihtuu Anathemaksi

Dream Theaterin tähdittämä Radio City South Park Helsinki -tapahtuma sunnuntaina 2. elokuuta siirtyy Helsingin Jäähallista Kulttuuritalolle. Eipä tätä oikein voi muuten tulkita kuin, että lipunmyynti ei ihan jäähallitasolle sitten yltänytkään, vaikka Live Nationin puheissa väitetäänkin Kultsan olevan parempi tapahtuman luonteelle. Toisaalta samalla tapahtuman esiintyjälista muuttuu: Dream Theaterin lisäksi lavalle nousee brittiläinen Anathema, mutta kotimaisten Von Hertzen Brothersin ja At The Hollow’n keikat peruuntuvat.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan Kulttuuritalolla. Kulttuuritalolla on sekä seisova permantokatsomo että numeroimaton istumakatsomo. Jäähallikeikalle ostetut permantoliput käyvät Kulttuuritalon seisomakatsomoon ja istumapaikat vuorostaan istumapaikoille. Lipunostajat voivat myös halutessaan palauttaa jo ostetut liput torstaihin 30.7. mennessä Lippupalvelun toimipisteeseen (ei R-kioskit tai Makuunit).

KEIKKA
Su 2.8.2015 Kulttuuritalo, Helsinki (huom! uusi keikkapaikka!)
Ovet klo 17.30

LIPUT
Palvelumaksuineen alkaen 68,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä


Posted

in

by

Comments

One response to “Dream Theater -keikka siirtyy Kultsalle, lämppäri vaihtuu Anathemaksi”

  1. Dream Dick

    Siirtyisi vaikka Ruskeasuon kaatopaikalle. Ei tollasia Dream Theatereita kukaan jaksa kuunnella. Täysin munatonta paskaa. Kuuntelijatkin lähinnä pipopäisiä yliopistonössöjä.

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.