Doom-bändi Yob palaa Helsinkiin

Yhdysvaltalainen Yob palaa Helsinkiin. Eeppisen raskasta ja psykedeelistä doomia soittava yhtye esiintyy Tavastia-klubilla sunnuntaina 21. lokakuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Kitaristi-vokalisti Mike Scheidtin Eugenessa vuonna 1996 perustama trio onnistui jo uransa alkuvaiheessa luomaan ainutlaatuisen modernin lähestymistapansa äärimmäisen raskaaseen doom-metalliin. Yhtyeen musiikissa kaikuvat niin Scheidtin menneisyys hardcore-punkin parissa ja 70-luvun klassikkorock kuin metallimusiikin eri alalajitkin. Nämä peruspilarit sulautuvat saumattomasti rumpali Travis Fosterin ja basisti Aaron Riesebergin täydentämän kokoonpanon otteessa progeen, psykedeliaan sekä 90-luvun alun Seattle-soundiin ja jopa folkiin.

Yobin kahdeksas pitkäsoitto, loistavia arvioita saanut ”Our Raw Heart” ilmestyi kesäkuun alussa Relapse Recordsin (mm. Obituary, Baroness, The Obsessed) kautta ja vakiinnutti yhtyeen aseman yhtenä tämän hetken tärkeimmistä raskaan musiikin yhtyeistä.

KEIKKA
Su 21.10.2018 Helsinki, Tavastia

LIPUT
– Ennakkoon Tiketistä 24,50 EUR
– Ovelta 26,00 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.