DJ-tuottaja Gold Panda Suomeen ensi kertaa helmikuussa

Englantilainen DJ–tuottaja Gold Panda saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja keikkailee Helsingin Adams –klubilla 6. helmikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin 9. joulukuuta Lippupalvelussa ja Tiketissä ja maksavat alkaen 15 euroa.

Englannissa alun perin Chelmsfordissa, Essexissä uransa aloittanut Gold Panda on nykyään Berliinissä vaikuttava DJ–tuottaja, jonka Lucky Shiner –niminen ensialbumi julkaistiin 2010. Levy poiki Gold Pandalle ehdokkuuden BBC:n Sound of 2010 –listalle, ja se voitti myös Guardian–sanomalehden arvostetun First Album –palkinnon.

Gold Panda aloitti uransa tekemällä remixejä, joista myös monet pienlevy-yhtiöt kiinnostuivat. Hän pääsi yhteistyöhön mm. Telepathen, Bloc Partyn, Simian Mobile Discon ja Health and The Fieldin kansa. Hän yhdistelee musiikkiinsa monenlaisia elektronisia vaikutteita, vokaalihousesta melodisiin instrumentaaleihin ja on ottanut samplien käytössä vaikutteita myös erilaisista urbaanin musiikin tyylilajeista.

Gold Pandan ensimmäisiä omia singlejä jaettiin vain pieninä cd-painoksina, mutta vuonna 2010 julkaistu Lucky Shiner -albumi keräsi kriitikoiden suitsutusta. Albumin julkaisun jälkeen Gold Panda on kiertänyt ympäri maailmaa ja julkaissut samalla uusia singlejä. Tänä vuonna Gold Panda on julkaissut Trust-EP:n, sekä Half Of Where You Live –kakkosalbumin. Hän on keikkaillut mm. Australiassa, Singaporessa ja USA:ssa sekä kiertänyt jo aiempina vuosina suurimmat eurooppalaiset festivaalit.

Gold Pandan keikasta on odotettavissa letkeä ja musiikillisesti monipuolinen ilta, jossa kuullaan myös valtavirrasta poikkeavaa elektronista tanssimusiikkia. Lämmittelijänä toimii kouvolalainen Divine DJ’s, johon kuuluvat DJ Aim ja DJ Viive. Divine-kollektiivi pyörittää Kouvolassa tällä hetkellä omaa klubiaan ja heidän tärkeimpinä musiikillisina vaikutteinaan ovat nu-discon ja housen eri alalajit. Mahdollisista muista esiintyjistä tiedotetaan myöhemmin.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.