Deftones myös Tuskaan, lisäksi kiinnitetty myös Symphony X

Kesän 2020 -ohjelmiston isoista vasaroista nyt myös amerikkalaiset Deftones ja Symphony X on lisätty Tuska 2021 -bändikattaukseen. Deftones oli jo tämän vuoden peruuntuneeseen Tuskaan (kuin myös Provinssiin) tulossa, joten uusi yritys ensi vuonna.

Yhdysvaltalainen progressiiviisen metallin suurnimiin lukeutuva Symphony X puolestaan on ensi vuodelle uusi nimi eli ihan samoilla tulilla ei sentään päästä leikkimään ensi kesänä.

Tähän mennessä vahvistuneet Tuska 2021 -esiintyjät:
Korn, Deftones, Devin Townsend, Bodom After Midnight, Insomnium, Mokoma, Beast In Black, Symphony X, Eluveitie, Jinjer, Lost Society, Belzebubs, High On Fire, Perturbator, Oranssi Pazuzu, Vltimas, Gaahls Wyrd.

Kolmen päivän liput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippu.fi:ssä. Muut lippukategoriat tulevat myyntiin myöhemmin.

Kolmen päivän liput alk. 159,00 €.

Muistathan, että vuoden 2020 Tuska-festivaalille ostetut liput kelpaavat sellaisenaan vuoden 2021 Tuskaan tai ne voi halutessaan palauttaa ostopaikkaan 31.8.2020 mennessä ja saada rahat takaisin lippukaupan palvelumaksua lukuun ottamatta.

TUSKA 2.–4.7.2021 Helsinki, Suvilahti