Crossover-legenda Cro-Mags saapuu Suomeen

Yksi maailman legendaarisimmista hardcore-punk -bändeistä saapuu keikalle Suomeen huhtikuun lopussa. Myös crossover-/thrash-piireissä suosittu Cro-Mags tekee paluun Suomeen yli seitsemän vuoden jälkeen osana vain kahdeksan keikan mittaista Euroopan kiertuettaan.

Kovassa vireessä oleva Cro-Mags kiertää ensi keväänä kokoonpanolla, jossa nähdään yhtyeen alkuperäinen laulaja John Joseph sekä Mackie Jayson, joka on vaikuttanut yhtyeessä vuodesta 1984 lähtien. Nykyisessä kokoonpanossa soittaa lisäksi myös Craig Setari sekä AJ Novello, jotka ovat tuttuja mm. Sick Of It All ja Leeway -yhtyeistä. Vuonna 1981 New Yorkissa perustettu Cro-Mags on julkaissut yhteensä viisi kokopitkää albumia, joista ensimmäisen vuonna 1986. The Age Of Quarrel -debyyttialbumia pidetään yhtenä tärkeimmistä sekä vaikuttavimmista hardcore-albumeista ikinä. Bändin musiikkia on kuultu myös mm. Grand Theft Auto IV -videopelissä.

Illan avaavat jyväskyläläiset Total Recall sekä Upright. Molemmat yhtyeet ovat tunnettuja raivoisista ja intensiivisistä live-esiintymisistä, sekä anteeksiantamattomasta ulosannista. Ensimmäistä kokopitkäänsä valmisteleva Total Recall on keikkaillut koko olemassaoloaikansa ahkerasti ja he ovat tehneet myös kaksi Euroopan kiertuetta. Mm. Adolescentsinkin kanssa esiintynyttä bändiä on verrattu monesti mm. Black Flagiin ja Trash Talkiin. NYHC -vaikutteista materiaalia soittava Upright on myös kiertänyt Euroopassa ja lämmitellyt mm. Sick Of It Allia Ruotsissa. Yhtyeen esiintyminen Cro-Magsin lämmittelijänä tulee olemaan ainoa Helsingin keikka keväällä 2014.

KEIKKA
Su 27.4.2014, Helsinki, Kuudes Linja

LIPUT
Myyntiin pe 20.12.2013 klo 9.00
– 22 EUR +toimituskulut, ennakko: Tiketti
– 22 EUR ovelta