Circle ensi kertaa Tuskaan, lisäksi iso kasa muita uusia kiinnityksiä

Tuskan sunnuntain pääesiintyjäksi on vahvistunut Children Of Bodom. Suvilahden kesäseuroihin on vahvistunut myös englantilainen doomia ja stoneria työstävä With The Dead. Yhtyeen riveissä nähdään mm. Cathedralin ja Bolt Throwerin entisiä jäseniä, joten näissä hommissa ei siis olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä.

Kautta Tuskan historian Suvilahdessa, on kolmoslavalla perinteisesti nähty viitteitä tulevista suuruuksista sekä marginaalisempaa raskaan musiikin edustusta. Niin tälläkin kertaa. Ohjelmaan on lisätty melodisen metallin kirkkaimpiin lupauksiin kuuluvat Beast In Black ja Crimson Sun, teknistä brutaaliutta esittelevät Mörbid Vomit ja Whorion, ja vaihtoehtoisemmasta laidasta huolehtivat synkästi rokkaava Mørket ja Suomen kiukkuisimpiin bändeihin lukeutuva grindcorea ja sludgea sekoittava Fuck-Ushima. Kansainvälistä tunnelmaa ensi kesän Tuskaan lisää Beirutista ponnistava Blaakyum. Jonkinlaisen legendan paluuta päästään todistamaan ensi kesän Tuskassa, kun mm. HIM, Corporal Punishment ja Bury Me Deep -yhteyksistä tutut soittajat palaavat kehiin tauolla olleen Bendover-yhtyeensä kanssa. Näitä poikia ei punnita neuvolassa.

Rättö-Lehtisalo-parivaljakon härörykmentti Circle, joka seikkailee krautin, progen, psykedelian ja post-rockin välimaastossa on vihdoin viimein kiinnitetty Tuskan esiintyjäkaartiin.

LIPUT MYYNNISSÄ
Tuska 2016 -lipunhinnat:
(sisältäen lippukaupan matalimman palvelumaksun)
1 pv alk. 70 €
2 pv alk.100 €
3 pv alk. 125 €

TURBO VIP-LIPUT (K-18)
VIP 3pv alk. 255 €
VIP 1pv alk. 155 €

ALAIKÄISTEN LIPUT
Tuska haluaa tukea alaikäisten konserteissa käyntiä ja kasvattaa samalla uutta live-musiikista nauttivaa hevisukupolvea tarjoamalla alaikäisille metallidiggareille halvemmat yhden sekä kolmen päivän liput. Ikä tarkistetaan festivaalialueelle tultaessa tai rannekkeen vaihdon yhteydessä.

Alaikäisten lipunhinnat:
1 pv alk. 60 €
3 pv alk. 115 €

Tuska-liput myy Tiketti, Lippupalvelu ja Lippupiste.