Chan Marshall aka Cat Power saapuu soolokeikalle

Yhdysvaltalaisartisti Chan Marshall eli Cat Power saapuu loppusyksystä ensimmäisen soolokeikkansa merkeissä Helsinkiin. Aikaisemmin taustayhtyeensä kanssa sekä loppuunmyydyssä The Circuksessa että Flow-festivaaleilla vieraillut muusikko nousee Nosturin lavalle torstaina 6. marraskuuta. Intiimin soolokonsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä torstaina 18. syyskuuta.

Nykypäivän arvostetuimpiin vaihtoehtonimiin lukeutuvan Cat Powerin yli 20 vuotta jatkuneelle uralle on mahtunut monipuolista tuotantoa akustisista folk-kappaleista Sonic Youth -muusikoiden kanssa äänitettyihin lo-fi-levytyksiin. Vuoden 2006 ”The Greatest” -levystään parhaiten tunnetun artistin viimeisin albumi on syksyllä 2012 julkaistu yhdeksäs Cat Power -pitkäsoitto ”Sun”.

Bändivetoisten kiertueidensa ohella Cat Power on vuosien varrella soittanut myös lukuisia soolokonsertteja. Viime syksynä artisti kiersi kitaran ja pianon kanssa Yhdysvaltoja ja nyt on Euroopan vuoro. Cat Powerin tyypillisesti pitkissä soolokonserteissa on yleensä kuultu paitsi uusia sovituksia artistin omasta tuotannosta myös yllätyksellisiä lainakappaleita.

Nosturin-konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA
To 6.11.2014 Helsinki, Nosturi

LIPUT
Myyntiin to 18.9.2014 klo 9.00
– ennakkoon Tiketistä alk. 37,50 EUR
– ovelta 38 EUR