Brittiläinen modernin diskon tuottajalupaus Edwin van Cleef ensimmäiselle Suomen keikalleen

Edwin van Cleef, Iso-Britannian Leedsistä kotoisin oleva 24-vuotias tuottaja/dj, esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa perjantaina 2.11.2012. Disco Avengerz -klubille ravintola Motelletiin saapuvaa artistia on ylistetty yhdeksi lahjakkaimmista nu disco -genren lupauksista.

Edwin van Cleefin kosmiset ja eteenpäin puskevat kappaleet sopivat jokaisen modernin diskoteekin levylautasille. Nuori kyky on remixannut Nelly Furtadon, John Legendin ja Grumin kaltaisia tähtiä. Kappaleet ovat keränneet kiitosta tunnetuilta alan vaikuttajilta Mixmagia, Aeroplanea ja Scissor Sistersiä myöten.

Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa Motellet-ravintolassa ovat aiemmin esiintyneet nu discon kärkinimet The Magician ja Aeroplane. Motelletiin siirtyvä Disco Avengerz -klubi jatkaa tästä tuomalla kuukausittain niin genren ulkomaisia nousevia kuin myös jo paikkansa vakiinnuttaneita artisteja keikalle.

Disco Avengerz on Diskostajat-kollektiivin Spin FM:llä sunnuntaisin kuultava viihteellinen modernin diskon erikoisohjelma sekä klubikonsepti.

Toinen marraskuuta Motelletissa juhlitaan myös ohjelman yksivuotista taivalta radioaalloilla.

Edwin van Cleefin lisäksi esiintyjiin on kiinnitetty helsinkiläinen uusiodiskotuottaja Koobra.

Nu disco, suomeksi uusiodisko tai moderni disko, on 2000-luvulla syntynyt tanssimusiikin genre. Se yhdistelee 70- ja 80-luvun diskomusiikin sekä italodiskon vaikutteita nykypäivän elektroniseen tanssimusiikkiin.

KEIKKA
2.11.2012 Motellet, Helsinki

LIPUT
5 € + narikka