Bo Kaspers Orkester konsertoimaan Hankoon kesällä

Ruotsin suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Bo Kaspers Orkester saapuu konsertoimaan Suomeen kesällä. Tämä Suomessakin kymmeniä tuhansia albumeja myynyt yhtye nähdään Hangon Casinolla lauantaina 15. kesäkuuta. Liput konserttiin maksavat alkaen 69,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa, Lippupisteessä ja Ticketmasterissa.

Bo Kaspers Orkester on saanut juuri päätökseen suurta menestystä Ruotsissa keränneen Allt ljus på oss -kiertueensa. Ruotsissa kokoonpanon levyjä on myyty yli miljoona kappaletta ja sen on noussut 25-vuotisen historiansa aikana yhdeksi Ruotsin arvostetuimmaksi liveyhtyeeksi.

Yhtyeen solisti Bo Sundström on menestynyt myös sooloartistina, mutta suurimmat ansionsa hän on kerännyt ehdottomasti oman yhtyeensä kera. Mittavasta musiikkiurastaan Sundströmille on juuri myönnetty Ruotsissa suuresti arvostettu Evert Taube -stipendi


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.