Bluestrio The Holmes Brother saapuu minirundille

Moneen kertaan palkittu ja arvostelijoiden ylistämä bluestrio The Holmes Brothers saapuu kiertueelle Suomeen marraskuussa. Maailman parhaaksi bluesyhtyeeksi nimetty kokoonpano nähdään Vaasassa (1.11.), Kokkolassa (2.11), Tampereella (3.11.) ja Helsingissä (4.11.). Konserttien liput ovat jo myynnissä lippukaupoissa.

The Holmes Brothersia on usein kutsuttu amerikkalaisen juurimusiikin jalokiveksi. Yhtye on jo 35 vuoden ajan sekoittanut musiikissaan bluesia, gospelia, soulia, rhythm & bluesia, rockia ja kantria tavalla, joka koskettaa kuulijoita ympäri maailmaa. Heidän upeasti yhteen sointuvassa laulussaan kuluu gospelin henki ryyditettynä vahvalla soulilla.

Yhtye on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viisi on yltänyt Billboardin blueslevyjen TOP 5:een. The Holmes Brothers on levyttänyt yhdessä lukuisien legendaaristen muusikoiden kanssa mukaan lukien Van Morrison, Peter Gabriel, Willie Nelson, Rosanne Cash ja Levon Helm. Vuonna 2005 yhtye nimettiin vuoden blues-kokoonpanoksi ja kolme vuotta myöhemmin se sai palkinnon vuoden soul/blues-albumista.

KEIKAT
1.11 Vaasa, Halloween Blues
2.11 Kokkolan kirkko
3.11 Tampere, Klubi
4.11 Helsinki, Savoy-teatteri