Blowup lisäsi mm. Lana Del Rabiesin ja JK Fleshin

Blowup vol. 5:n ohjelmaan on lisätty Lana del Rabies, Road to the Stars (1957), CELESTE, JK Flesh, Dragged Into Sunlight ja Lustmord. Vain päiväkohtaisia lippuja on jäljellä, joten pidä kiirettä.

Noise-industrial-darkwave-akti Lana Del Rabies (Sam An -nimisen artistin pseudonyymi) esiintyy lauantaina 12.10., kuten myös dark ambient -pioneeri Lustmord, brutaalia elektronista musiikkia tykittelevä JK Flesh (Godfleshin Justin K Broadrickin soolo) puolestaan tuplaa torstain Justin-määrän, ranskalainen post-black-sludge-hardcore-akti Celeste on perjantain pääjehuja ja britti death/doom metal -bändi Dragged into Sunlight täydentää lauantaita.

Lisäksi perjantaina nähdään neuvostoliittolainen tieteiselokuva Kohti avaruutta (1957), jota livesäestää Ydinontelo-yhtye.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.