Ben Frost siirtyy Ääniwalliin

Modernista elektronisesta ilmaisusta tunnetun australialaisartisti Ben Frostin konsertti maanantaina 22. syyskuuta siirtyy Tavastialta Ääniwalli-klubille. Jo ostetut keikkaliput käyvät myös uuteen lokaatioon sellaisinaan.

Viimeiset vuodet Islannissa vaikuttanut Ben Frost on kerännyt mainetta paitsi omista soololevystään ja lukuisista yhteisproduktiostaan myös palkituista töistään elokuvasävellysten sekä video-ja näyttämötaiteen parissa. Toukokuun lopussa Mute-levymerkillä julkaistu uutuuslevy ”A U R O R A” on nostettu Ben Frostin uran merkittävimmäksi teokseksi. Lukemattomien huippuarvioiden jatkeeksi Pitchforkilta ”Best new music” -arvonimen saaneella albumilla Frost hylkäsi kitarat, jouset ja pianon. Tilalle ovat tulleet entistä äänekkäämmin soivat syntetisaattorit sekä Liturgysta ja Swansista tuttujen lyömäsoittajien raa’at perkussiot.

KEIKKA
Ma 22.9.2014 Helsinki, Ääniwalli

LIPUT
– ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR
– ovelta 21 EUR


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.