Belgialainen Selah Sue saapuu Nosturiin

Soulia, jazzia, hiphopia, reggaeta ja modernia elektronista musiikkia tuotannossaan yhdistelevä Selah Sue on todellinen super-lahjakkuus ja yksi kotimaansa Belgian viime vuosien menestyneimpiä artisteja. Selah Suen ensimmäinen klubikeikka Suomessa toteutuu Helsingissä Nosturissa vappuaattona lauantaina 30. huhtikuuta.

Muusikko, laulaja ja säveltäjä Selah Sue saavutti levy-yhtiöiden kiinnostuksen ja läpimurron Myspaceen lataamien biisiensä avustuksella. Artistin vuonna 2011 julkaistu nimetön debyyttialbumi oli heti jättimäinen menestys. Levyä on myyty noin miljoona kappaletta ja se on saavuttanut moninkertaista platinaa kotimaansa ohella esimerkiksi Ranskassa ja Hollannissa. Jatkoa saatiin viime vuonna, jolloin Selah Sue julkaisi toisen pitkäsoittonsa ”Reason”. Uusimman arvostelumenestyksen tuotannosta vastasivat esimerkiksi Kendrick Lamarin ja Jessie Waren kanssa työskennellyt Robin Hannibal sekä elektronisen musiikin artisti Hudson Mohawke.

KEIKKA
La 30.4.2016 Helsinki, Nosturi

LIPUT
– ennakkoon Ticketmasterista alk. 27,50 EUR
– ovelta 28 EUR


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.