Beatlesin ja Metallican yhdistävä Beatallica saapuu Tampere Beatles Happeningiin

Beatlesin ja Metallican musiikin ja sanoitukset yhdistävä Beatallica saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen. Internet-ilmiöstä maailmaa kiertäväksi ja albumikokonaisuuksia julkaisevaksi bändiksi kasvanut yhtye esiintyy Tampere Beatles Happeningin pääkonsertissa lauantaina 5. maaliskuuta.

Internet-julkaisut sekä kolme perinteistä albumia (Sgt. Hetfield’s Motorbreath Pub Band, Masterful Mystery Tour ja Abbey Load) ovat vieneet bändin keikoille kaikkialle maailmaan. Yhtyeen jäsenten (Jaymz Lennfield, Grg III, Kliff McBurtney ja Ringo Larz) mash-up-versioissa maailman suurimman rockyhtyeen ja nykytyylisen raskaan musiikin vaikutusvaltaisimman bändin biisit sulavat saumattomasti yhteen.

Tampere-talon seitsemäs Tampere Beatles Happening julkistaa pääkonsertin muut esiintyjät ja festivaalin muun koko ohjelmiston marraskuun 2015 aikana.

KEIKKA
La 5.3.2016 Tampere-talo, Iso sali
klo 18

LIPUT
35 e. Konsertin liput nyt myynnissä Tampere-talon Lipputoimistossa, Kulttuurimyymälä Aplodissa ja Lippupisteen toimipisteissä sekä verkkokaupassa. Myös Tapahtumapassi (75 e) myynnissä.

Tampere Beatles Happening 2016, muut varmistuneet esiintyjät 3.11.2015:
Mark Lewisohn (UK)
Nube 9 (ARG)
Ringer Star (USA)
Back from the USSR (RUS)
The End (UK)
The Rookles (POL)
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band (FIN) – Magical Mystery Tour Special
Get Back (FIN)
Beat Less (FIN) feat. Mikko Kangasjärvi & Anssi Tikanmäki


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.