Bassline Festivalia lämmitellään Airplay-klubisarjalla LeBonkissa

Bassline Festivalin viides juhlavuosi tuo mukanaan Airplay-ennakkoklubisarjan, joka tekee tänä vuonna paluun LeBonkiin. Huhtikuun 4. päivä starttaavat klubi-illat esittelevät neljän viikonlopun aikana nu-discon ja kesäisen housen kirkkaimpia tähtiä.

Kevään aikana Airplay-klubin vieraiksi saapuvat French Express -kollektiiviin kuuluva australialainen house-artisti Isaac Tichauer, brittiläinen tuottaja-dj Alex Metric, joka on kerännyt mainetta myös Depeche Modelle, Bloc Partylle, La Rouxille ja lukemattomille muille artisteille tekemistään remikseistä, Iso-Britannian lupaavin nuori electrohouse/dubstep-kyky Karma Kid sekä Pete Tongin ja Annie Macin kaltaisten nimien ylistämä house-tuottaja Lane 8, joka tunnetaan esimerkiksi ”Diamonds”-hitistään.

Jokaisen illan ohjelmistossa on myös kotimaisia esiintyjiä. Airplayn residentti Bright Shades on mukana kaikkina neljänä iltana, ja muita suomalaisnimiä ovat muun muassa J. Lindroos, Just&Us, HEMO DJ’s ja Kasperg.

Kaikkien Airplay-iltojen liput maksavat alk. 11 euroa. Ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

La 4.4.2015 Helsinki, LeBonk
ISAAC TICHAUER (AU)
+Bright Shades, J.Lindroos, Just&Us

La 25.4.2015 Helsinki, LeBonk
ALEX METRIC (UK)
+Bright Shades, HEMO DJ’s

La 2.5.2015 Helsinki, LeBonk
KARMA KID (UK)
+Bright Shades, J.Lindroos

Pe 15.5.2015 Helsinki, LeBonk
LANE 8 (DE)
+Bright Shades, KASPERG

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.