Babymetal ensi kertaa Suomeen

Japanissa suurta menestystä nauttiva Babymetal saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Odotettua uutta albumia valmisteleva japanilaissensaatio nähdään Helsingin Kulttuuritalolla keskiviikkona 26. helmikuuta. Lipunmyynti keikalle käynnistyy perjantaina 5. heinäkuuta Ticketmasterissa.

Su-Metal (Suzuka Nakamoto) ja Moametal (Moa Kikuchi) duosta koostuva japanilainen kawaii-metalbändi Babymetal perustettiin vuonna 2010 ja on siitä lähtien valloittanut metallifaneja ympäri maailman uniikilla tyylillään. Babymetal fuusioi musiikissaan metallimusiikkia ja J-popin piirteitä, vaikutteita löytyy vaihtoehtometalista speed- ja death metaliin. Alun perin triona esiintynyt bändi kutistui viime syksynä (2018) kaksihenkiseksi Yui Mizunon jätettyä yhtyeen terveyssyistä. Livekeikoilla duoa säestää heavy metal -yhtye Kami Band.

Babymetal koki ensimmäisen läpimurtonsa jo vuonna 2014, kun sen debyyttialbumi nousi USA:n Billboard-listalle ja se esiintyi Sonisphere Festival UK:n päälavalla 65 000 -päiselle yleisölle. Yhtye on ehtinyt uransa aikana kiertää useiden isojen nimien lämmittelijänä – niin Lady Gagan, Red Hot Chili Peppersin, kuin Guns n’ Rosesinkin kanssa lavan jakanut bändi vierailee kesän suurimmilla festivaaleilla Euroopassa ja nähdään tulevana viikonloppuna Glastonburyn lavalla.

Bändi valmistelee uutta albumiaan, jolta on julkaistu sinkut ”Distortion”, ”Starlight”, ”Elevator Girl” ja eilen julkaistu ”PA PA YA!!”.

KONSERTTI
Ke 26.2.2020 Kulttuuritalo, Helsinki
Ovet klo 18

LIPUT
Myyntiin pe 5.7.2019 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 48 / 50 / 57 euroa Ticketmasterista
Ostorajoitus 4 lippua / asiakas


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.