Asking Alexandria yrittää uudelleen ensivisiitille Suomeen

Metalcore-yhtye Asking Alexandria saapuu ensi syksynä klubikeikalle Helsinkiin. Valtaisan suositun brittibändin piti esiintyä jo kuluvan vuoden Tuska-festivaaleilla, mutta tuolloin yhtye joutui perumaan esiintymisensä viime hetkillä. Nyt toteutuva ikärajaton keikka järjestetään The Circus -klubilla maanantai-iltana 10. marraskuuta 2014.

Vuonna 2008 perustettu Asking Alexandria nousi modernin metalcoren ykkössarjaan toisella pitkäsoitollaan ”Reckless & Relentless”. Voimakkaasti mielipiteet jakavan yhtyeen kappaleiden ominaispiirteitä ovat raskaat metalcore-riffit, vuorottelevat huutolaulut ja puhtaat vokaaliosuudet, post-hardcoresta tutut biisirakenteet, pop-melodioilla varustetut kertosäkeet sekä elektronisesta tanssimusiikista ja dubstepista ammentavat väliosat. Varsinkin nuoremman yleisön suosiota nauttivan viisikon kolmas studioalbumi ”From Death to Destiny” ilmestyi elokuussa.

Normaalien pääsylippujen lisäksi konserttiin on saatavissa myös hyvin rajattu määrä Meet & Greet -paketteja. Keikkaliput tulevat myyntiin Lippupalveluun keskiviikkona 18. marraskuuta, ja Meet & Greet -paketit ovat juuri tulleet myyntiin osoitteessa http://askingalexandriavip.com/events/241633. Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA
Ma 10.11.2014 Helsinki, The Circus

LIPUT
Myyntiin ke 18.12.2013 klo 9.00
– ennakkoon Lippupalvelusta alk. 32,50 EUR
– ovelta 33 EUR