Arkhamin kirjasto - Torches Ablaze

Arkhamin Kirjasto: Torches Ablaze – Vanhan liiton metallipörinää

(Ektro records, 2012)

Arkhamin kirjastolla on ns. “konsepti”: H.P. Lovecraft -aiheista lyriikkaa kasari-deathmetal/glamrock-hengessä. AK on aiemmin julkaisut yhden seiskatuumaisen ja kourassani on yhtyeen debyyttialbumi. Itselleni yhtye on uusi tuttavuus, mutta musiikin monityöläiset Samae Koskinen (mm. Sister Flo, Samae Koskinen) ja Jussi Lehtisalo (mm. Circle, Rättö ja Lehtisalo) sen takana eivät. Yhtye on siinä mielessä aika jännä tapaus, koska se lainailee äänimaisemaansa hyvin laajalta skaalalta, mutta vanha liitto on kuitenkin se avainsana. Tuotanto on omalla tavallaan kivan nuhainen, punk-henkeen DIY:n kuuloinen ja hommassa on hyvä tekemisen meininki. milenium zakłady online Fuzzit pörisevät, Cthulhu-mytologiat ulostellaan kurkusta death metal -tyyliin ja kasarivaikutteet kitarajutuissa kuuluu todella kauas, eikä psykedialtakaan päästä karkuun.

Oikeastaan ainoa huono puoli on vokalisoinnin yksipuolisuuden pienoinen puudutus ja kappaleiden lyhyet kestot. Sisäänpureutumiseen ei jätetä hirveästi aikaa muuten kuin uusintasoittojen avulla. Mikäli vokalisointi olisi ollut hieman monipuolisempaa, olisi tämä varmasti soinut omalla levysoittimellani huomattavasti enemmän, sillä musiikki on aika kunkkua. kasyno online legalne na prawdziwe pieniądze Jos kuitenkin pääset vokalisoinnin monotonisuuden yli, niin tämä on todella “tuoreen” kuuloinen metallijulkaisu hyvin pitkään aikaan. gry hazardowe bez depozytu

4/5

[spotify uri=”spotify:album:14K19p4IRTgmkXznKxYNQp”]


Posted

in

, , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.