Appendix juhlii 30-vuotista taivalta mm. panemalla omaa olutta

Appendix on 1980-luvun alussa perustettu porilainen punk-yhtye, jonka epäilemättä tunnetuin kappale on Ei raha oo mun valuuttaa.

2012 on juhlavuosi. Virallisesti jo 30-vuotias punkryhmä elää kevättä! Ensimmäinen albumi (Ei raha oo mun valuuttaa) sekä Listahitit julkaistiin uudelleen cd:nä ja bändi väsää uutta studiolevyä, joka julkaistaan alkusyksystä 2012. Albumille päätynee mm. yksi Jussi Hakulisen ennen julkaisematon punkralli sekä Borgersenin ja Impolan uusia biisejä. Yy-kaa-koo-nee hc-punk ja perusmeininki tuntuu suorastaan pelottavan hyvältä.

Virallinen 30 v- keikkajuhla järjestetään toukokuun 25. Porissa, Bar Kinossa. Sinne on kutsuttu kaikki Appendixissa vaikuttaneet taitelijat ja odotamme sitä suuren innostuksen valtaamana. Erilaiset kokoonpanot lavalla saattavat suorastaan laittaa sinutkin pogoamaan… Kesän 2012 keikkasettiin on löytänyt tiensä uudempien levytysten lisäksi arkistojen helmiä, kaikkien itsestäänselvyyksien lisäksi. On ollut vanhoille punkkareille todella hauska löytää biisejä, joita ei oikeasti ole vedetty koskaan millään keikalla. Nyt ehkä vedetään… Lämmittelyt viralliselle juhlakeikalle vedetään tänään Helsigin Lepakkomiehessä.

Beerhunters –panimosta ilmestyy perjantaina 30v-juhlan kunniaksi myös ”nopee ja agressiivine!” Appendix-olut. Sitäkin maistellaan juhlan kunniaksi Bar Kinossa 25.5.2012.

Keikat
To 24.05.2012 / Lepakkomies, Helsinki
Appendix 30v
Benjamin Band (CZE)
The Over Attacks
Trigger-happy

25.5.2012 / Bar Kino, Pori. Ovet 21:00
Benjaming Band (czech)
+ very special guests