Anneke Van Giersbergen palaa Suomeen

Syyskuussa uuden Drive-albuminsa julkaissut Anneke Van Giersbergen palaa Suomeen joulukuussa! Keväällä ensimmäisen kerran klubikeikoilla pohjolassa käynyt hollantilaissopraano saapuu yhtyeineen Helsingin Nosturiin lauantaina 14.12. Liput keikalle tulevat myyntiin keskiviikkona 16.10.

Alunperin The Gatheringin laulajana tutuksi tullut Anneke luo nykyään menestyksekästä soolouraa ja alkusyksystä ilmestynyt Drive on neidon jo viides sooloalbumi. Ihana hollantilainen on myös kysytty vierailija muiden bändien levyllä ja on ollut lisäksi tuttu näky mm. Devin Townsendin ja Danny Cavanaughn keikoilla.

Oman ja The Gatherinin tuotannon lisäksi Anneke-keikoilla on totuttu kuulemaan kaikkea Eurythmics-covereista akustisiin tunnelmointeihin ja lämpöä hehkuviin monologeihin tunnelman ollessa lähes maaginen. Neidon edelliset Suomen keikat saivat toimittajat pursuamaan arvosteluissaan ylistyssanoja toisensa perään Radio Cityn Mikko Räsäsen kutsuessa edellistä Helsingin vierailua ”hyvällä syyllä täydelliseksi” Infernon Matti Riekin kirjoittaessa Tampereen vastaavasta tunteen olleen ”lähellä ällistystä.”

KEIKKA
14.12.2013, Helsinki, Nosturi

LIPUT
Liput 22 € ennakko / 24 € ovelta
Ennakkoliput 16.10. alkaen Tiketistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.