Anarkopunkkari Cross Stitched Eyes saapuu minirundille Suomeen

Syyskuussa Suomeen saadaan harvinaista liveherkkua, kun hyvin harvoin keikkaileva Cross Stitched Eyes saapuu Suomeen. Syynä harvoihin esiintymisiin on jäsenten sijoittuminen kolmeen eri maahan: USA:han, Saksaan ja Englantiin. Vuonna 2005 Saksassa perustettu yhtye on ottanut vahvoja vaikutteita Rudimentary Peniltä, Amebixiltä ja Killing Jokelta, mutta sitä on vaikea sijoittaa minkään tietyn genren alle.

Anarkopunk toimii Cross Stitched Eyesin henkisenä perintönä, mutta sen musiikista löytyy niin post punkin, hardcoren kuin crustimmankin tyylin sävyjä. Kyse ei ole kuitenkaan mistään retroilusta, vaan hyvin tuoreen kuuloisesta punk-musiikista. Tämän vuoden toukokuussa ilmestynyt, Alternative Tentaclesin julkaisema synkkäsävyinen Decomposition-albumi onkin kerännyt kehuja useilla tahoilla.

[youtube RYpJXq1gadc]

KEIKAT
To 6.9. Tampere, Vastavirta + Aortaorta, Shoya Squad (ger)
Pe 7.9. Jyväskylä, Ilokivi + Käpykaarti, Pro et Contra, Derrida, Psykopaatos.
La 8.9. Turku, tba + Käpykaarti, Kieltolaki, Ekeria, Derrida
Su 9.9. Helsinki, Lepakkomies + Käpykaarti, Abnormi.

LIPUT
Kaikille keikoille 6 euroa per ilta


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.