Amerikkalainen Acid Witch saapuu ensi kertaa Suomeen

Detroitista kotoisin oleva raskaan ja alavireisen rockin komeetta Acid Witch saapuu huhtikuussa ensimmäistä kertaa maahamme. Yhtye aloittaa Euroopan kiertueensa Suomen osuuden aprillipäivänä Helsingistä ja paikkana on Kuudes linja. 2.4. vuorossa on Turun Klubi ja perjantaina 3.4. kiertue päättyy Lahden Torvessa järjestettävään Roosterburn-festivaaliin.

Vuonna 2008 debyyttilevynsä Witchtanic Hellucinations julkaissut yhtye sekoittaa ilmaisussaa eri alagenrejen ominaisuuksia: death metal, psykeelinen rock, doom metal ja stonerock yhdistyvät pieneen ripaukseen 80-luvun brittiheviä. Oman lisänsä yhtyeen ulosantiin tuo tahaton ja tahallinen camp-huumori sekä kauhuelokuvista kahmittu sanoituksellinen tematiikka.

Suomalaisittain mielenkiintoista on se, että Acid Witchin ensimmäisellä levyllä vokaaliosuuksista piti huolta Hooded Menace- ja Claws-yhtyeistä tuttu suomalainen Lasse Pyykkö. Vuonna 2010 ilmestyneestä kakkosalbumista Stoned alkaen laulupuolesta on vastannut yhtyeen kitaristi Shagrat.

Kiertueen kaikilla keikoilla lauteet lämmittää oululainen Bonehunter. Oululainen yhtye tahkoaa räkäistä metal punkiaan Bathoryn, Darkthronen sekä G.I.S.M:in jalanjäljissä ja työstää paraikaa ensimmäistä täyspitkään levyään, jonka on tarkoitus ilmestyä keväällä 2015.

KEIKAT
1.4.2015 Helsinki, Kuudes linja (Ennakko: Tiketti)
2.4.2015 Turku, Klubi
3.4.2015 Lahti, Torvi – Roosterburn Festival