Alt-countryn sanansaattaja The Jayhawks saapuu Suomeen

Vaihtoehtocountryn eliittiin kuuluva The Jayhawks saapuu odotetulle keikalle Suomeen kesällä. Rakastettu americana-suuruus esiintyy Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 9. heinäkuuta soittaen musiikkia kesällä uudelleenjulkaistavilta ”Sound Of Lies”, ”Smile” ja ”Rainy Day Music” -albumeilta. The Jayhawksin nykyisen kokoonpanon riveissä nähdään Gary Louris, Tim O´Reagan, Marc Perlman, Karen Grotberg ja Kraig Johnson. Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 22. huhtikuuta Lippupalvelussa.

Jo vuonna 1985 Minneapolisissa perustettu The Jayhawks on murtanut perinteisiä countryn kaavoja ja tavoitellut musiikkiinsa rokahtavampia sävyjä. Bändin musiikkia on kuvailtu harmoniseksi, melodiseksi country-souliksi tai roots-popiksi. Yhtye on innoissaan päästessään esittämään musiikkia yhtyeen uudelleenjulkaistavilta alt-countryn merkkiteoksilta ”Sound Of Lies”, ”Smile” ja ”Rainy Day Music”.

Edellisen kerran The Jayhawks nähtiin Suomessa kahdella loppuunmyydyllä Tavastian-keikalla elokuussa 2011.

KEIKKA
Ke 9.7.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19

LIPUT
Myyntiin ti 22.4.2014 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 48,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.