Alt-country/bluegrass -artisti Jayke Orvis ensi kertaa soolona Suomeen

Amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä Jayke Orvis ( mm. The Goddamn Gallows, .357 String Band) saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen tammikuussa 2020. Mies esiintyy maassamme Euroopan kiertuetta varten kootun The Bullshit Brothers -taustabändinsä kanssa kolmen keikan verran. Luvassa on konstailematonta ja mukaansatempaavaa bluegrassia sekä vaihtoehtoista uusiokantria sopivin rockvivahtein maustettuna. Yhtye esiintyy 9.1.2020 Tampereen Telakalla, päivää myöhemmin 10.1. Helsingissä paikkana on Kuudes Linja ja lauantaina 11.1. vuorossa on Lahden Torvi. Kiertueen järjestäjänä toimii kotimainen perinemusiikkiyhdistys RCA Finland.

Jayke Orvis & The Bullshit Brothersin Euroopan kiertueen lämmittelijänä nähdään brasilialainen yhden miehen yhtye Big Bull & His Selfish Band. Orvisin Lahden ja Helsingin keikoilla nähdään myös paluun tekevä tummanpuhuva kantri- ja iskelmäyhtye Sörnäinen. Tampereen sekä Lahden keikoilla lämmittelijänä nähdään kouvolalainen Galllows Dance. Tampereen Telakan ennakkoliput ovat myynnissä parhaillaan ja piletit Lahden sekä Helsingin konsertteihin tulevat myyntiin keskiviikkona 20.11.2019.

KEIKAT
09.01.2020 Tampere, Telakka + Big Bull & His Selfish Band (BRA), Gallows Dance
10.01.2020 Helsinki, Kuudes linja + Big Bull & His Selfish Band (BRA), Sörnäinen
11.01.2020 Torvi/Lahti. Support acts: Big Bull & His Selfish Band (BRA), Sörnäinen, Gallows Dance

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.