Accept saapuu Suomeen

Ensi viikolla uuden albuminsa ”The Rise Of Chaos” julkaiseva Accept palaa Suomeen alkuvuodesta. Suomenkin albumilistojen kärjessä useasti komeillut saksalaisyhtye esiintyy lauantaina 17. helmikuuta Turun Logomossa ja heti seuraavana iltana sunnuntaina 18. helmikuuta Helsingin The Circuksessa. Lipunmyynti keikoille on käynnistynyt tänään.

Teutonisen metallin edelläkävijä Accept tuo kauan odotetun albuminsa “The Rise Of Chaos” päivänvaloon 4. elokuuta ja lähtee sen myötä maailmankiertueelle. Levyn nimikkosingle julkaistiin jo kesäkuussa ja biisistä hehkuva apokalyptisen kaaoksen teema jatkuu kymmenen kappaleen verran. Uuden albumin on tuottanut Andy Sneap, joka on vastannut myös bändin kolmesta edellisestä pitkäsoitosta.

Viimeisimmästä julkaisusta, “Blind Rage”, on kulunut jo kolme vuotta ja bändin kokoonpanokin on ehtinyt muuttua levytysten välissä: Wolf Hoffmannin (kitara) luotsaamassa bändissä soittavat tätä nykyä Mark Tornillo (laulu), Peter Baltes (basso) sekä uudet vahvistukset Uwe Lulis (kitara) ja Christopher Williams (rummut).

KEIKAT

La 17.2.2018 Logomo, Turku
Liput palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Lippupisteestä
Ovet klo 18.30, ikärajaton / K-18

Su 18.2.2018 The Circus, Helsinki
Liput palvelumaksuineen alkaen 42,50 euroa Ticketmasterista
Ovet klo 18.30, ikäraja K-18