20 vuoden odotus päättyy – PJ Harvey saapuu ensi kesän Sidewaysin pääesiintyjäksi

Sideways-festivaalin pääesiintyjä on varmistunut: PJ Harvey saapuu yli 20 vuoden odotuksen päätteeksi Suomeen. Helsingissä Teurastamo-alueella 17.-18. kesäkuuta järjestettävän festivaalin liput ovat myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Pitkän ja ansiokkaan uran tehnyt PJ Harvey on yksi vaihtoehtomusiikin arvostetuimpia nimiä. Suuren läpimurron 90-luvun puolivälin levyillään tehneen artistin maine on vuosien saatossa vain kasvanut, ja PJ Harveyn albumit, kuten ”To Bring You My Love” (1995), ”Stories from the City, Stories from the Sea” (2000) ja ”Let England Shake” (2011) ovat kaikki moneen kertaan palkittuja mestariteoksia. Parhaillaan brittiartisti valmistelee ensi vuonna julkaistavaa yhdeksättä sooloalbumiaan.

”PJ Harveyn nimi nousi esiin jo viime vuoden ensimmäisissä suunnittelupalavereissa, jolloin listasimme Sidewaysin unelmaesiintyjiä. Olemme erityisen iloisia siitä, että vuosien yrittämisen jälkeen artistin Suomen-keikka varmistui juuri Sidewaysiin”, festivaalin ohjelmaa kokoava Artemi Remes toteaa.

SIDEWAYS Helsingin Teurastamolla 17.-18.6.2016
2pv-liput alk. 85 EUR, ennakko: Lippupiste ja Tiketti
1pv-liput myyntiin myöhemmin talvella