101 kuolematonta viskiä joista olet aina unelmoinut -kirja suomentuu

Britannian tämän hetken myydyimmän viskikirjailijan Ian Buxtonin menestysteos 101 kuolematonta viskiä joista olet aina unelmoinut ilmestyy suomeksi. Buxton on tehnyt elämäntyönsä skottiviskien parissa ja kirjoittanut niistä lukemattomia maukkaita tarinoita. Kirja sisältää listauksen kuolemattomista viskeistä kuvien kera. Mukana on tarinoita tarunhohtoiseen maineeseen nousseista pullotteista ja anekdootteja mallastisleiden parissa puuhailevista henkilöistä.

Ian Buxton (s. 1953) on työskennellyt viskialalla liki 30 vuotta ja saanut Skotlannin viskiteollisuuden korkeimman kunnianosoituksen, Keeper of Quaich -arvonimen. Hän on työskennellyt useiden tislaamoiden apuna, mm. tukemassa suomalaisen Teerenpelin vientimarkkinointia. Kirjoja Buxton on julkaissut vuodesta 2002. Hänen 101-sarjansa kirjat ovat olleet Britannian myydyimpiä viskikirjoja vuosina 2010–2013.

Buxton vierailee Helsingin Kirjamessuilla sekä OlutExpo Finlandissa Kaapelitehtaalla torstaina ja perjantaina 27.–28.10.


Posted

in

,

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.