Walk the Moon saapuu Suomeen

Kovassa nosteessa oleva yhdysvaltalaisbändi Walk The Moon saapuu Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Tavastialla torstaina 21. maaliskuuta. Ikärajattoman keikan liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Vuonna 2008 perustettu yhtye on kuvaillut musiikkiaan termillä ”indie-pop fiesta”, ja luettelee suosikkivaikuttajikseen mm. yhtyeet Talking Heads, David Bowie ja The Police. Värikkäät live-esiintymiset ovat bändin tavaramerkki ja niitä on viime aikoina päästy todistamaan nelikon omien keikkojen lisäksi mm. SXSW, Bonnaroo ja Lollapalooza –festareilla ja bändin toimiessa P!nkin lämppärinä. Nousukas Walk The Moon nähtiin aivan hiljattain myös Suomessa kun se lämmitteli Circuksen lavan yhdysvaltalaiselle fun.-yhtyeelle.

Walk The Moon julkaisi ensimmäisen täyspitkän albuminsa kesäkuussa. Bändin nimeä kantavan albumin on tuottanut Ben H. Allen (Gnarls Barkley, Animal Collective). Levyllä on luonnollisesti mukana nettihitiksikin noussut sinkku ”Anna Sun”. Yhtye on saanut osakseen suitsutusta mediassa. NME:n ja The New York Postin kehujen lisäksi MTV nosti lupaavan bändin ”Artists to Watch for 2012” –listalleen.

Live Nation Finland järjestää Walk The Moonin keikan yhteistyössä YleX:n kanssa.

KEIKKA
To 21.3.2013 Helsinki, Tavastia
Ei ikärajaa, rajattu anniskelualue, ovet klo 19:30

LIPUT
17 euroa + toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 20 euroa, mikäli lippuja on jäljellä