Viking Line goes Provinssin

Viking Line ja Provinssi järjestävät yhteistyössä joulukuun 27. päivä Suomen ensimmäisen festariristeilyn M/S Viking Gracella. Turun satamasta lähtevällä Viking Line goes Provinssi -risteilyllä nähdään kattaus kotimaisen musiikkikentän ajankohtaisia ja nousevia tähtiä. Risteilyllä julkistetaan myös tulevan Provinssin esiintyjiä.

Viking Line goes Provinssi -risteilyllä lavalle nousee viisi kotimaista eturivin artistia: vauhdilla suosituimpien suomalaisartistien joukkoon noussut ja viimeksi Vain elämää -sarjassa hurmannut Sanni, kansainvälisestikin mainetta niittänyt festarisuosikki Disco Ensemble, suomalaisen rap-skenen vuoden kuumin nimi Paperi T, pitkän linjan suosikki Olavi Uusivirta sekä suomirockin pelastajaksikin tituleerattu tulokasyhtye Tiisu.

– Halusimme tuoda kesän festaritunnelman nyt ensi kertaa ihan uudenlaiseen ympäristöön ja keskelle talvea. Provinssi on meille luonteva yhteistyökumppani, sillä niin risteilylle kuin festareillekin lähdetään rentoutumaan, pitämään hauskaa ja nauttimaan ohjelmasta ystävien kanssa, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.