Viihdemusiikin supertähti Michael Bublé ensi kertaa Suomeen

Pop- ja viihdemusiikin supertähti Michael Bublé saapuu viimeinkin Suomeen. Maailman suosituimpiin miesartisteihin lukeutuva, urallaan yli 33 miljoonaa levyä myynyt kanadalaislaulaja esiintyy Helsingissä Hartwall Areenalla perjantaina 20. huhtikuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen tiistaina 29. marraskuuta.

Jo lapsuudessaan Frank Sinatran ja Ella Fitzgeraldin kaltaisesta jazz- ja viihdemusiikista innostunut Michael Bublé voitti teinivuosinaan paikallisia talent-kilpailuja, kiersi Pohjois-Amerikkaa musiikkirevyyn jäsenenä ja julkaisi lukuisia omakustannelevytyksiä. Merkittävänä lähtölaukauksena artistin nykyiselle uralle toimi kohtaaminen ja yhteistyön aloittaminen David Fosterin kanssa. Aikaisemmin esimerkiksi Michael Jacksonin, Celine Dionin ja Madonnan seurassa työskennellyt tuottajalegenda äänitti Bublén kanssa artistin nimeä kantavan läpimurtoalbumin, joka nousi yhdeksi vuoden 2003 suurimmista menestystarinoista.

Debyyttilevynsä julkaisun jälkeen Michael Bublén suosio on vain kasvanut. Artistin edellinen albumi ”Crazy Love” (2009) on myynyt maailmanlaajuisesti yli seitsemän miljoonaa kappaletta ja Suomessakin pitkäsoitto on ylittänyt reippaasti kultalevyrajan. Artistin viimeisin julkaisu on lokakuun lopussa ilmestynyt joululevy ”Christmas”, joka on parhaillaan listojen kärjessä ympäri maailmaa.

Muiden saavutustensa ohella Michael Bublé on palkittu useilla Grammy- ja Juno-palkinnoilla, myynyt loppuun valtaosan viime vuosien konserteistaan, kerännyt lukuisia listaykkösiä ympäri maailmaa, näytellyt elokuvissa sekä äänittänyt yhteislevytyksiä esimerkiksi Nelly Furtadon ja Shania Twainin kanssa. Tämän viikon perjantaina 25. marraskuuta Michael Bublé saapuu vieraaksi Korkojen kera -ohjelmaan MTV3-kanavalle klo 20.00 alkaen.

Maistiainen Crazy Love -levyltä.
[youtube QBrlYtV60GA]

KEIKKA
Pe 20.04.2012 Helsinki, Hartwall Areena

LIPUT
Myyntiin ti 29.11.2011 klo 9.00
59/69/75/85 EUR +toimituskulut
Ennakko: Lippupiste
Ostorajoitus: 8 lippua / asiakas


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.