Velvetcutin kolmas levy on hämmentävästi samalla bändin solistin soololevy

Vuonna 2001 perustettu Velvetcut julkaisee helmikuussa kolmannen albuminsa. Electric Tree -nimen saanut levy on hieman poikkeuksellisesti myös bändin keulakuvan Tomin soololevy. Samalla yhtye on tehnyt paluun juurilleen, sillä tässä muodossa bändi sai alkunsa. Livenä Velvetcut toimii edelleen vanhalla kokoonpanolla. Albumi julkaistaan 15.2.2012 uuden vaihtoehtoiseen pop- ja rock-musiikkiin keskittyneen Secret Entertainmentin kautta.

Kolmannella albumilla Velvetcut ottaa askeleen kohti Nine Inch Nailsin, IAMXn ja Musen viitoittamaa elektronisempaa tietä. Kappaleet soutavat tunnelmallisissa ja tummissa vesissä, tarttuvuutta unohtamatta. Ennakkoon albumilta on julkaistu single Pulse Of The Earth, josta kuvattu video valmistuu tammikuun 2012 aikana. Varsin toimiva kappale on kuunneltavissa tällä hetkellä yhtyeen Facebook-sivuilla.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.