Tuska-tunnelmia perjantailta

Tuska parahti käyntiin Gojiralla samalla sekunnilla kun pääsin porteista sisälle puolen tunnin jonotuksella. Gojira soitti paljon vanhaa materiaalia ja loistavan The Art of Dying-kappaleen. Videolle tarttui pari otosta esimerkkinä: (mikä biisi?)

Fransmannien jälkeen Tukkanuotta toimitti Inferno-teltassa. Uskomattoman kova meininki ja pitti pyöri hienosti keikalla kuten Tee-se-itse murha -videolta voi havaita:

Illan odotetuin yhtye monelle oli Neurosis. Valitettavasti bändi jätti ainakin minut kylmäksi. Osuvampi paikka synkistejöille olisi ollut vaikka se isompi teltta. Kamera oikutteli, mutta pieni pätkä Neurosiksesta tarttui videolle:

Kokonaisuutena perjantaista jäi melko valju kuva minulle kovista odotuksista huolimatta. Norjan mörri möykyt Immortal oli lähinnä huvittavaa seurattavaa. Ilta loppujen lopuksi kruunautui Darksidessa Rytmihäiriön liekehtivään samurai-showhun. Lupa olla humalassa ja kovasti pitistä tuli mustelmia. Tänään suunnistan Suvilahteen ja ainakin Melvins on pakko todistaa. Päätän raporttini täältä tähän.