Tuska julkaisi lisää bändejä – mukaan Nightwish, Ihsahn ja Leprous

Helsingin Suvilahdessa ensi kesänä 28.-30.6. järjestettävä Tuska-festivaali on julkistanut lisää esiintyjiä.

Sunnuntaina 30.6. Tuskan ja Suvilahden ottaa suvereenisti haltuun Suomen kaikkien aikojen suurin metallibändi, Nightwish. Äskettäin laulajanvaihdoksen läpikäynyt Nightwish on näyttänyt viimeisillä keikoillaan uuden kokoonpanon toimivan saumattomasti ja hollantilaisen Floor Jansenin myötä bändin onkin sanottu olevan kenties väkevämmässä iskussa kuin koskaan. Piakkoin ensi-iltansa saavan “Imaginaerum”-elokuvan siivittämänä yhtyeen suosion voidaankin uskoa lähtevän ennennäkemättömään nousukiitoon.

Nightwishin lisäksi ensi kesän Suvilahden metallibakkanaaleille on varmistunut norjalainen avant garde metallia ja black metallia progressiivisesti yhdistelevä Ihsahn. Black metal –ikoni Emperorista tunnettu Ihsahn nähtiin Tuskan lauteilla edellisen kerran vuonna 2010 ja miehen viimeisin julkaisu on tänä vuonna ilmestynyt “Eremita”-albumi. IHSAHN esiintyy Tuskassa perjantaina.

Tuska-perjantaille on vahvistunut myös niinikään norjalainen proge-ryhmä Leprous, jonka tuorein albumi on vuoden 2011 “Bilateral”.

Jo aiemmin varmistuneita Tuska-kiinnityksiä kesälle 2013: KING DIAMOND, TESTAMENT, BOLT THROWER ja CHILDREN OF BODOM.

Lisää Tuska 2013 -bändijulkistuksia luvassa syksyn kuluessa.

ERIKOISERÄ KOLMEN PÄIVÄN LIPPUJA NYT MYYNNISSÄ
Rajoitettu erä kolmen päivän Tuska-lippuja on myynnissä erikoishintaan 110 euroa (+lippukaupan palvelumaksu) Tiketin ja Lippupalvelun verkostoissa, www.tiketti.fi, www.lippupalvelu.fi. Varsinaisen lipunmyynnin aloituksesta, lipunhinnoista ja muista lippukategorioista tiedotetaan myöhemmin.