Trapped Under Ice LPRHC Festin pääesiintyjäksi

LPRHC Festin perjantain pääesiintyjäksi on varmistunut Yhdysvaltojen Baltimoresta kotoisin oleva hardcore-yhtye Trapped Under Ice. Muut varmistuneet uudet esiintyjät ovat Jyväskylän tuore hardcore-lupaus Upright, sekä vasta perustettu helsinkiläinen Pää Kii, jonka jäsenet ovat tuttuja muun muassa Kakka-Hätä 77:sta ja Anal Thunderista. Tapahtuman muut esiintyjät sekä yhtyeiden esittelyt voit tarkistaa tapahtuman nettisivuilta.

LPRHC Festin keikka tulee olemaan Trapped Under Icen ensiesiintyminen Suomessa. Se on samalla osa yhtyeen Euroopan kiertuetta. Bändi nousi hardcore-yleisön tietoisuuteen vuonna 2009 julkaistun ensimmäisen täyspitkän albuminsa Secrets Of The Worldin myötä. Yhtyeen uusin levy Big Kiss Goodnight ilmestyi viime vuoden lopussa.

[youtube 6VLO9K-lUII]

LPRHC Fest on ikärajaton ja tapahtuma-alueella on rajattu anniskelualue, jota pyörittää lappeenrantalainen Lucky Monkeys -ravintola. Tapahtuma-alueena toimiva LTY:n kenttä sijaitsee Laserkadulla Skinnarilassa.

Kahden päivän lippu tapahtumaan maksaa 30 euroa ja lippuja on mahdollista ostaa ennakkoon Tiketistä sekä Combat Rock Shopista Helsingissä ja Levy-Musiikista Lappeenrannassa. Yhden päivän lippuja on myynnissä portilla 20 euron hintaan.


Posted

in

, , , ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.