Totaalisen synkät ruotsicrustaajat palaavat

totaltjavlamorker2

Talven synkin hetki on jo ohitettu, mutta nyt pimeys laskeutuu jälleen neljäksi päiväksi maamme ylle – eikä mikä tahansa pimeys vaan “totaalinen vitun pimeys”. Pohjois-Ruotsista, Skellefteån kaupungista ponnistava crustin, grindin ja hardcoren sekaista ryöpytystä soittava Totalt Jävla Mörker saapuu keskiviikkona neljän keikan minirundille Suomeen n. kolmen ja puolen vuoden tauon jälkeen.

Viime kesänä ilmestynyt neljäs pitkäsoitto Söndra & Härska (Hajota & hallitse) sisältää tuttuun tapaan vihaisen kriittistä ja ihmiskunnan rumimpia puolia esiin nostavaa lyriikkaa joissa tarvotaan, jos mahdollista, entistäkin synkemmissä maisemissa. Bändin kaksi kertaa livenä todistaneena voin kuitenkin vakuuttaa, että on turha odottaa mitään introverttia ranteidenviiltelysessiota vaan kahden vokalistin voimin vedettyä raivokkaan intensiivistä hc-meininkiä.

Lämppärinä kiertueella toimii tällä viikolla neljännen Non Compos Mentis -albuminsa julkaiseva death/grind-pumppu Deathbound. Yhtyeen myspacesta voi käydä kuuntelemassa pari uutta rallia ja Noise.fi:n arvio lätystä löytyy täältä.

Totalt Jävla Mörker & Deathbound kiertävät Suomea seuraavanlaisesti:

Ke 27.1. Tampere, Vastavirta.
To 28.1. Helsinki, Tavastia.
Pe 29.1. Turku, TVO
La 30.1. Pori, Baarikaappi.


Posted

in

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.