Tommy Genesis Flow’hun, cupcakKe perui esiintymisensä

Eri genrejen rajoilla leikkittelevä undergroundräppäri Tommy Genesis nähdään Flow Festivalilla sunnuntaina 11. elokuuta. Aiemmin samalle päivälle julkistettu cupcakKe on perunut Flow-esiintymisensä.

Vancouverista kotoisin oleva Tommy Genesis on räppäri, malli, kuvataitelija ja “internetin kapinallisin underground rap-kuningatar”, kuten Dazed Magazine on häntä kuvaillut. Tommy Genesiksen musiikki on kokeellista ja tyylillisesti eri soundien ja genrejen rajamailla. Hänen kappaleidensa sanoitukset ovat pelottomia, latautuneita ja provokatiivisia, haastaen perinteisiä käsityksiä seksistä ja seksuaalisuudesta ja venyttäen samalla hyvän maun rajoja.

Atlantilainen indie-rap-levy-yhtiö, Awful Records, julkaisi vuonna 2015 Genesiksen ylistetyn mixtapen, World Visionin, tehden hänestä yhden underground hiphopin puhutuimmista artisteista. Hänen toinen albuminsa, Tommy Genesis, poikkeaa aiemmasta tuotannosta ja on täynnä voimauttavia bängereitä ja balladeja, joiden tunnelmat vaihtelevat pomottelevasta ja kiihottuneesta yksinäiseen ja avoimeen.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.