Theory Of A Deadman ensi kertaa Suomeen *PERUTTU*

Vaihtoehtoista hard rockia soittava Theory Of A Deadman saapuu ensimmäiselle Suomen-visiitilleen maaliskuussa. Yksi tämän hetken kiinnostavimmista kanadalaistulokkaista esiintyy Helsingin Tavastialla maanantaina 15. maaliskuuta. Keikan liput tulevat myyntiin tämän viikon perjantaina 16. joulukuuta Tiketissä.

Kanadan ja Yhdysvaltojen rock-listoilla mm. ”Bad Girlfriend”, ”Lowlife” ja ”Bitch Came Back” -hiteillään viihtynyt Theory Of A Deadman on ehtinyt jo moneen junaan. Yhtyeen neljä täyspitkää albumia ovat saaneet kehuja sekä kriitikoilta että yleisöltä ja keränneet bändin ympärille hyvin aktiivisen fanijoukon. Keikoilla bändi on kiertänyt mm. Airbournen, Mötley Crüen, Stone Sourin ja Shinedownin kanssa. Tuorein albumi ”The Truth Is…” julkaistiin kesällä ja se nousi Yhdysvalloissa rock-listan ykköseksi.

[youtube -sKDd9uOW-0]

KEIKKA
To 15.3.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18

LIPUT
Myyntiin pe 16.12.2011 klo 9
Hinta 16 € + mahd. toimituskulut Tiketin myyntipisteistä
Ovelta 18 €, mikäli lippuja on jäljellä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.