The Soundtrack of Our Lives saapuu jälleen Suomeen uuden levyn myötä

Ruotsalaisyhtye The Soundtrack Of Our Lives julkaisee uuden pitkäsoittonsa huhtikuussa ja lähtee sen myötä myös tien päälle. TSOOL saapuu myös Suomeen ja esiintyy Tavastialla, Helsingissä keskiviikkona 9. toukokuuta. Keikan liput tulevat myyntiin Tiketissä tämän viikon perjantaina 10. helmikuuta.

Ebbot Lundbergin johtama The Soundtrack Of Our Lives on ansaitusti nimetty Ruotsin parhaaksi livebändiksi. Psykedelian ja 60- ja 70-luvun rockin kanssa flirttaileva TSOOL perustettiin Göteborgissa 1995 kulttibändi Union Carbide Productionsin raunioille. Debyyttilevy ”Welcome To The Infant Freebase” esitteli yleisölle taidokkaan, rockin kulta-ajassa kiinni olevan yhtyeen. Vuonna 2001 ilmestynyt kolmas albumi ”Behind The Music” räjäytti bändin myös suuremman yleisön tietoisuuteen. Kriitikot ja fanit ottivat myös albumit ”Origin vol.1” (2004) ja ”Communion” (2008) omakseen – jälkimmäinen palkittiin jopa Ruotsin Grammis-palkinnolla! Ahkerasti ympäri maailmaa kiertänyt kuusikko on esiintynyt mm. The Rolling Stonesin ja Oasiksen kanssa.

Lukuisia kertoja suomalaisyleisönkin valloittanut TSOOL julkaisee odotetun seitsemännen albuminsa ”Throw It To The Universe” 18. huhtikuuta. Tavastian-keikaltakin on siis lupa odottaa myös uuden materiaalin live-esittelyä.

Tässä TSOOL Ruotsin Euroviisukarsinnoissa.

KEIKKA
Ke 9.5.2012 Helsinki, Tavastia
Ovet klo 20, ikäraja K-18.

LIPUT
30 euroa + mahd. toimituskulut
Myyntiin pe 10.2.2012 klo 9 Tiketin myyntipisteissä
Ovelta 33 euroa, mikäli lippuja on jäljellä